Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Magere resultaten topteams TTV Papendrecht, subtop doet het beter

4 februari 2005

PAPENDRECHT - De senioren topteams presteren nog niet optimaal. Papendrecht 2 reisde vrijdagavond naar Dordt voor een eerste treffen tegen Dordrecht 3. Guido Houwing presteerde nog het minst slecht en noteerde twee overwinningen, maar zag zijn dubbel met Joop Joosten de mist ingaan. Joop en Moos Markesteijn konden beiden slechts eenmaal zegevieren. Door deze 6-4 nederlaag lijkt de dikke 9-1 winst van vorige week geflatteerd, mede gezien het feit dat Dordrecht 3 eerder met 8-2 van de huidige koploper TOP 1 verloor. De komende wedstrijden zullen meer uitwijzen over het huidige niveau van de seniorenreserves.

Papendrecht 3 kreeg maandagavond in Den Haag een flink pak slaag van Wibats 2. Alleen Bas van Oers wist het enige puntje te scoren en daarmee de eer te redden. Zijn dubbel met Nathalie Nobel ging kansloos verloren hetgeen wellicht te wijten is aan de forse trainingsachterstand van Nathalie, die terug van een werkstage in India, nog maar net het tafeltennisbatje weer heeft opgepakt. Net zoals Adino Bosch verloor Nathalie al haar partijen.

De betere prestaties kwamen afgelopen week van de subtop. Team 4 ontving vrijdagavond thuis in De Kooy de reserves van het Gorkumse SNS. De uit de 3e klasse gepromoveerde tegenstander had geen schijn van kans tegen de dadendrang van Frank van Wijngaarden (hattrick) en Robert Hilgeman (2x), die beiden ook voor het gewonnen dubbel tekenden. Willem-Jan Lindhout zal zijn hattrick lang heugen, het is immers lang geleden dat hij zich driemaal mocht laten feliciteren.

Ook Papendrecht 5 won maar weer eens met 9-1. Dinsdagavond werd het gerenomeerde Rotterdamse Xerxes 1 duidelijk gemaakt dat zij de tegenstanders niet dienen te onderschatten. Patrick van Vooren en André Voskuijl kenden geen enkele mededogen met de uit de 1e klasse gedegradeerde bezoekers. Hanno van Sintmaartensdijk kon de hattricks van zijn teammaten net niet evenaren, zijn slotpartij ging naar de Rotterdammers. Wel tekende Hanno samen met Patrick voor het gewonnen dubbel.

De Papendrechtse jeugdteams kenden de weelde van een vrije competitieweek.

Meer nieuws op: www.nttb.nl/papendrecht

Deel dit bericht met je vrienden!