maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Wijziging frequentie LOCOM TV

8 februari 2005

REGIO - UPC zal in de periode van woensdag 23 februari tot en met woensdag 2 maart de frequentie van de LOCOM TV Krant wijzigen. Ook de frequentie van alle andere televisiezenders  zullen wijzigen. De frequenties van uw radiozenders blijven ongewijzigd.

In Papendrecht zal LOCOM op woensdag 2 maart verhuizen naar kanaal 68+, 848.00 MHz.

De wijzigingen zijn noodzakelijk om toekomstige verbeteringen en innovaties, zoals digitale televisie, overal mogelijk te maken. Tevens zal door deze frequentiewijziging de ontvangst van enkele storingsgevoelige zenders verbeteren. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken zal deze wijziging plaatsvinden tussen vijf en zes uur ‘s ochtends. Op de dag van de frequentie- wijziging zal tussen vijf en zes uur ’s ochtends een korte signaalonderbreking plaatsvinden

Lees meer over:

locom tv
Deel dit bericht met je vrienden!