maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Illigaal vuurwerk in beslag genomen

25 februari 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van zaterdag 24 december op zondag 25 december een 23-jarige man uit Bleskensgraaf aangehouden op de Provincialeweg N214 bij Papendrecht. De politie voerde een routinecontrole uit.

De papieren van de bestuurder waren in orde maar in de kofferbak trof de politie illegaal vuurwerk aan. Het ging om 5 pakketen met flowerbeds. Dit is illegaal consumentenvuurwerk en dus verboden in Nederland. Het vuurwerk werd direct in beslag genomen en zal worden vernietigd. De 23-jarige deed op het politiebureau afstand van het vuurwerk. Hij is na verhoor heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie stelt een onderzoek in naar de verkoper van het vuurwerk.

Deel dit bericht met je vrienden!