maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Nieuw standplaatsenbeleid voor Papendrecht

1 maart 2005

PAPENDRECHT - Het college van B & W heeft in haar vergadering van 1 maart 2005 het nieuwe standplaatsenbeleid voor ambulante verkopers in Papendrecht vastgesteld. Vanwege toenemende bezwaren van gevestigde winkeliers ten opzichte van de ambulante verkopers is het beleid van 1995 geactualiseerd en waar nodig aangepast aan de problematiek. Het standplaatsenbeleid geldt vanaf 1 mei 2005.

In dit nieuwe beleid zijn de standplaatslocaties opnieuw beoordeeld. Bij winkelcentrum Westpolder en Wilgendonk blijven standplaatsen uitsluitend beschikbaar voor een verkoopoppervlakte van zes vierkante meter. Op de Markt worden extra standplaatsen gerealiseerd.

In de wijk Oostpolder wordt dit jaar een tijdelijke winkelvoorziening gebouwd. Nabij deze voorziening worden drie standplaatsen gerealiseerd. De standplaatsen aan de Gerrit van Dalenstraat, het Erasmusplein en de P.S. Gerbrandystraat worden opgeheven.

Deel dit bericht met je vrienden!