zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Sneeuwbal gooien loopt uit de hand

2 maart 2005

PAPENDRECHT - Een 22-jarige man uit Papendrecht heeft woensdagavond 2 maart aangifte gedaan van bedreiging en mishandeling door een 33-jarige plaatsgenoot. De 22-jarige schoot zijn vriend te hulp die even daarvoor met sneeuwballen was bekogeld door de 33-jarige. Daarbij was het knipperlicht van de auto stukgegooid.

Toen de twee vrienden in de straat gingen kijken of ze de man nog troffen, kwam deze volgens hen boos en agressief op de twee afgelopen. De heren kregen naar eigen zeggen niet de kans om uit te leggen dat meneer schade had aangebracht aan de auto en dat hij dat niet meer moest doen. De boze man bedreigde de jongens en sloeg ze. De jongemannen vluchten en belden de politie. De politie zorgde ervoor dat de rust in de straat terugkeerde. De 33-jarige man zal nader gehoord worden over de mishandeling/bedreiging.

Lees meer over:

mishandeling politie bedreiging
Deel dit bericht met je vrienden!