Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Kegelclub zoekt nieuwe leden

3 maart 2005

PAPENDRECHT - De kegelclubs in het Dienstencentrum en in de Spil kunnen een aantal nieuwe leden goed gebruiken. Het zijn beide kleine clubs, die wekelijks bijeenkomen om te kegelen. Naast het sport- en spelelement staat gezelligheid en een praatje voorop.

De vaste speeldag in het Dienstencentrum is donderdag van 14.00 tot 16.30 uur. In de Spil is het elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur kegelen. De clubs willen niet te groot worden, anders komt niet iedereen aan bod om te kegelen, maar een paar nieuwe leden kunnen beide clubs goed gebruiken.

Bent u 55 jaar of ouder en heeft u belangstelling dan bent u van harte welkom. U kunt gerust vrijblijvend een keer langskomen en meedoen. Het Dienstencentrum vindt u in de P.S. Gerbrandystraat 31 en het adres van de Spil is Stellingmolen 184. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, telefoon 615 47 41.

Deel dit bericht met je vrienden!