Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Oefeninterland Nederland - Oostenrijk (onder 17) afgelast wegens sneeuwval

6 maart 2005

PAPENDRECHT - De oefeninterland van het Nederlands elftal voor spelers onder de 17 jaar tegen Oostenrijk welke gespeeld zou worden op 9 maart 2005 op het terrein van de VV Papendrecht is, in overleg met de KNVB, afgelast. De sneeuwval van de afgelopen dagen is hiervan de oorzaak. Er is nog gezocht naar een andere locatie, met een kunstgrasveld, maar dit was op korte termijn niet meer te regelen. De Oostenrijkers zouden maandag, in de morgen, naar Nederland komen.

De KNVB heeft Papendrecht ter compensatie wel een andere jeugdinterland toegewezen: Op 31 augustus 2005 speelt Nederland onder 17 een interland tegen Cyprus op het Slobbengors.

Deel dit bericht met je vrienden!