Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Telefoondief aangehouden

6 maart 2005

PAPENDRECHT - Zondagochtend 6 maart is een 23-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van diefstal van een mobiele telefoon.

De verdachte had vrijdagavond 4 maart met een smoesje de telefoon van een 15-jarige jongen uit Papendrecht afhandig gemaakt. Dit gebeurde bij het busstation op de Burgemeester Keijzerweg. De jongen leende zijn telefoon uit aan de man die er vervolgens vandoor ging. Toen de jongen samen met een vriend de achtervolging inzette, dreigde de verdachte hem in de sloot te gooien. Hierop staakten beiden de achtervolging.

Onderzoek wees uit dat de 23-jarige vermoedelijk betrokken was bij de diefstal. Hij werd aangehouden en is inmiddels in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!