maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Uitslagen X-box Fifa 2005 toernooi

7 maart 2005

PAPENDRECHT - Na een zeer spannende finale won Reza van Dam in de finale van Sep Palumbo met 3-2. De reguliere speeltijd van 2 keer 10 minuten bleek niet genoeg om een beslissing te forceren. Diep in de verlenging wist Reza echter de winnende goal te maken.

Stephan Buist en Raymond Boekee waren de verliezend halve finalisten en legden gezamenlijk beslag op de derde plaats.

Het toernooi, georganiseerd door jeugdcentrum Interval, was een groot succes. Er werd gespeeld op grote schermen. Spelers en publiek waren de gehele dag onder de indruk van de professionele setting waarin het toernooi werd afgewerkt. Samen met een prima sfeer dus een zeer geslaagd toernooi en zeker voor herhaling vatbaar.

Deel dit bericht met je vrienden!