dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Oproep van Netwerk.tv

7 maart 2005

PAPENDRECHT - Vijfentwintig jaar geleden is het dat Beatrix koningin werd. Het actualiteitenprogramma Netwerk besteed uitgebreid aandacht aan dit jubileum, zowel in het programma als op de site. Daarvoor heeft Netwerk uw hulp nodig.

In die afgelopen 25 jaar heeft koningin Beatrix talloze mensen de hand geschud of hen een hart onder de riem gestoken. Voor de internetsite van Netwerk zijn wij op zoek naar verhalen van die mensen. Heeft u een grappig, interessant of ontroerend verhaal over uw ontmoeting met de koningin? Of heeft u een bijzondere foto van een ontmoeting met haar? Netwerk wil uw verhalen en foto’s graag online plaatsen. Zij ontvangen de foto’s en verhalen het liefst digitaal, via webredactie@netwerk.tv

U kunt ze ook opsturen naar: Webredactie Netwerk, ovv Beatrix, postbus 23100, 1202 EB Hilversum

Lees meer over:

koningin netwerk beatrix
Deel dit bericht met je vrienden!