dinsdag 22 juni 2021

Alles over Papendrecht

Gerenoveerde zalen verzorgingstehuis De Markt feestelijk heropend

9 maart 2005

PAPENDRECHT - Op woensdag 9 maart om 10:30 uur heeft burgemeester De Bruin de gerenoveerde Marktzaal, De Rotanzaal en De Tuinzaal officieel geopend samen met Dhr. Blokland, bewoner van het woon-zorgcentrum.

De druk bezochte opening werd door de komst van de burgemeester een sfeervolle aangelegenheid. De gezellige accordeonmuziek en koffie met gebak maakte het feest compleet.

Het zalencomplex omvat de gehele beneden verdieping van het woon-zorgcentrum en was door de jaren heen verouderd, daardoor had het weinig uitstraling en sfeer. Nu, na de renovatie is het een moderne, maar vooral een gezellige ruimte geworden, die past bij de leefstijl van onze bewoners.

De Marktzaal is het centrale punt waar bewoners, (die elkaar vaak nog kennen van vroeger), iedere dag gezellig samenkomen voor een kopje thee of koffie met iets lekkers en een gesprekje. De Marktzaal is een gezellige plek met uitzicht op het marktplein.

De Tuinzaal heeft een restaurantfunctie voor de wijk, iedere dag tussen 12:00 en 13:00 uur kan er gegeten worden. Ook is er een nieuw orgel aangeschaft voor de weeksluiting, die elke week in de Tuinzaal gehouden wordt. Het orgel is mede tot stand gekomen door donatie van de gezamenlijke kerken binnen de gemeente Papendrecht en de Stichting Stolpehove.

De Rotanzaal is de vaste plek waar de bezoekers van de dagverzorging De Wielewaal een kopje koffie drinken en aan het eind van de dag weer wachten op de taxi naar huis. Tevens kan hier gezellig gelunched worden door de medewerkers.

Het woon-zorgcentrum De Markt is samen met het verpleeghuis De Wieken
onderdeel van Stichting Stolpehove. Meer informatie: www.stolpehove.nl

Deel dit bericht met je vrienden!