Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden die bijna een agent aanreed

17 maart 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft een 25-jarige man uit Zevenbergen aangehouden op verdenking van het inrijden op een agent op de Staringlaan op 31 januari j.l. De verdachte werd op die datum door de politie staande gehouden voor een routinecontrole. De man werkte volledig mee en liet zijn papieren zien. Hij stond echter ook gesignaleerd door de politie. Daarop werd hem verteld dat hij daarvoor werd aangehouden.

De verdachte gaf toen opeens flink gas en reed daarbij bijna een agent aan. Deze agent moest wegspringen om niet aangereden te worden. De verdachte ging er vandoor. Zijn auto werd later op de Staringlaan teruggevonden. De politieagent deed aangifte. De man is in verzekering gesteld.

Lees meer over:

politie aanhouding Staringlaan
Deel dit bericht met je vrienden!