Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Nationale jeugdkampioenschappen synchroonzwemmen voor zwemsters De Geul

22 maart 2005

PAPENDRECHT - Tijdens de wedstrijden Synchroonzwemmen in Nieuwerkerk aan de IJssel op 12 maart jl. hebben de Papendrechtse zwemsters van De Geul wederom goed gescoord. Ster van de dag was Samantha van Dalen: met een indrukwekkende score van 47.530 punten sleepte ze met ruime voorsprong de eerste prijs in de wacht, en plaatste zich tevens voor de Nationale Jeugdkampioenschappen voor meisjes onder de 12 jaar: de Synchro Beat, die op 23 en 24 april in Utrecht wordt gehouden.

Hoofddtrainster Nicoline Stam is heel tevreden over de prestaties van de Papendrechtse meisjes. “We hebben een leuke enthousiaste groep, en het is natuurlijk prachtig om te zien als de meisjes in de prijzen vallen en zich zelfs voor de nationale kampioenschappen plaatsen.”

Lees meer over:

De Geul synchroonzwemmen
Deel dit bericht met je vrienden!