zondag 9 mei 2021

Alles over Papendrecht

Twee personen aangehouden die de weg kwijt waren.

30 maart 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van woensdag 30 maart twee personen aangehouden die de fout ingingen na overmatig drankgebruik. Een 23-jarige man uit Rhenen werd op de A15 aangehouden nadat bleek dat het met teveel drank op achter het stuur zat. Hij blies ver boven de streep. De man werd aangehouden, zijn rijbewijs ingevorderd en hij kreeg een rijontzegging van 8 uur. Na verhoor werd hij heengezonden. Zijn bijrijder, een 32-jarige man uit Oud en Nieuw Gastel werd aangehouden op verdenking van het beledigen van de aanwezige agenten. De man schold de agenten meerdere keren uit en verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Hij werd ingesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!