donderdag 17 juni 2021

Alles over Papendrecht

Winnaar fotowedstrijd 1e kwartaal bekend

1 april 2005

PAPENDRECHT - Heel wat foto's zijn ingezonden naar aanleiding van de uitgeschreven fotowedstrijd in het kader van Papendrecht 900. Het thema van dit kwartaal "Papendrecht en de rivier" leverde veel mooi plaatjes op. Eén kan er echter maar de winnaar zijn. De voltallige jury heeft unaniem de foto van de heer Bezemer (Kerkbuurt met reflectie op het water) geselecteerd als de beste foto van deze ronde.

Het oordeel van de jury, bestaande uit de samenwerkende vakfotografen Henk van Veen, Wiebe Schievink, Richard van Hoek, Piet Mes en Nico Knol: " Het is een mooie sfeerfoto en verbeeldt goed de relatie met het water. Dit deel van Papendrecht, de Kerkbuurt, is met zijn karakteristieke dijkbebouwing zeer herkenbaar. Het tweede gebruik van de (straat-) verlichting, de spiegeling in het water, legt sterk de nadruk op de ligging aan de rivier. De keuze werd definitief bepaald door de mooie sfeer en de wijze waarop fotografisch de relatie met het water is verbeeld."

Tot 1 mei kunnen er weer foto's ingezonden worden over kunst en cultuur in Papendrecht. De foto's moeten gemaakt zijn na 1 januari. 2004, het formaat van foto's: 13x18 t/m 20x30 en alles er tussen; inleveradres: o.v.v. fotofestival, t.a.v. Riet Stuijk Van Den Herik, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht of af te geven bij receptie gemeentehuis.

Deel dit bericht met je vrienden!