Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Strijd tussen DES'72 en Groene Ster eindigt onbeslist

2 april 2005

PAPENDRECHT - De laatste competitie wedstrijd van het seizoen 2004-2005. Voor de mannen van DES een formaliteit en voor Groene Ster staat er een ticket voor de nacompetitie op het spel. De wedstrijd kende een grimmig karakter en werd vooral gekenmerkt door het grote aantal tijdstraffen en overtredingen. Groene Ster besliste de ruststand in hun voordeel met een 13-11 stand.

Ook na de rust ging de wedstrijd in dezelfde sfeer door en stonden de ploegen regelmatig met slecht 4 spelers in het veld. Tot 14 seconden voor tijd leek Groene Ster de Papendrechters te kunnen bedwingen maar Joost van Est leek andere plannen te hebben want hij schoot een vrije bal rechtstreeks in de Zevenbergse touwen. Eindstand 27-27. De nacompetitie leek voor Groene Ster voorbij, maar door resultaten in andere wedstrijden kan Groene Ster toch deelnemen aan de toegift, waarin ze ook DES'72 weer zullen tegenkomen.

Doelpunten:
DES'72: Joost van Est 8x,Erik Klaare 4x,, Remco Peters 4x, Andre Kraaijeveld 3x, Micheal Oosterbaan 3x, Oskar Broz 2x, Rob Kraaijeveld 2x, Jeffrey Zevenbergen 1x.

Lees meer over:

heren handbal des'72
Deel dit bericht met je vrienden!