maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Verdachte neemt de benen tijdens uitschrijven bekeuring

6 april 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft woensdagmiddag 6 april een 17-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden. De verdachte werd in eerste instantie aangesproken op een vorm van baldadigheid. Hij gooide namelijk een fiets tegen een hek aan op het Erasmusplein. De agent sprak de verdachte aan en vroeg hem om zijn id-bewijs. De verdachte gaf aan dat hij die niet bij zich had. De jongen overhandigde een collegepas waar wel zijn naam op stond.

Toen de agent bezig was met het schrijven van een bekeuring greep de verdachte de pas terug en nam de benen. De agent kreeg assistentie en de jongen werd alsnog aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!