Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Opening nieuwe elementen Skatepark

8 april 2005

PAPENDRECHT - De wethouders Andre Vogel en Koos de Looff namen vrijdag 8 april om 16.00 uur samen met skaters nieuwe elementen op het skatepark bij Interval officieel in gebruik. Op donderdag 31 maart werden op het skatepark nieuwe elementen geplaatst, waaronder een spineramp en stelcomplaten.

Eind 2004 werd de gemeente verzocht ook een skatepark in de wijk Oostpolder aan te leggen. De skaters die veel gebruik maken van het skatepark bij Interval deden in dezelfde periode een verzoek voor uitbreiding van het bestaande park. Gekozen is nu voor optimalisering van het bestaande skatepark omdat dat centraal gelegen is in Papendrecht.

De skaters droegen bij door tekeningen voor de inrichting van het park aan te leveren. Ook deden zij zelf een offerte-aanvraag. Bijplaatsen van nieuwe elementen in het skatepark is één van de projecten die mogelijk werd door het beschikbaar stellen van middelen uit het budget wijkgericht werken.

Deel dit bericht met je vrienden!