zondag 9 mei 2021

Alles over Papendrecht

Jongen aangehouden voor beledigen agent

10 april 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft zondagavond 10 april een 18-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden op verdenking van belediging van een agent in functie.

De politie kwam tijdens de surveillance twee scooterrijders tegen die geen valhelm droegen. Een van de passagiers op de scooter stak zijn middelvinger op naar de politie. Daarop wilde de politie de scooter aanhouden voor uitleg. Maar de scooter ging er vandoor. Op de Bremhof sprong de passagier van de scooter en wilde wegrennen. Een agent wist hem bij te benen en aan te houden. De verdacht probeerde te vluchten maar dit lukte niet. Hij schold de agenten ook uit. De 18-jarige werd ingesloten.

Lees meer over:

politie Bremhof
Deel dit bericht met je vrienden!