Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht zoekt vrijwilligers-duo

11 april 2005

PAPENDRECHT - De Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) organiseert dagelijks activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar. De activiteiten lopen uiteen van o.a. biljarten, volksdansen, verschillende denksporten, kegelen en handwerken en vinden plaats in de zalen van het Dienstencentrum en in dependance de Spil.

Voor het Dienstencentrum zoekt de SWOP twee vrijwillig(st)ers, die het leuk vinden om op dinsdagmiddag als gastvrouw of gastheer achter het buffet te werken. Een duo kan bestaan uit twee vriendinnen, een echtpaar, twee buurvrouwen en uiteraard zijn twee buurmannen ook welkom. Ook als u alleen bent, kunt u zich gewoon opgeven. Wij zoeken dan een collega gastvrouw of gastheer voor u. Een buffetdienst houdt in dat u bezoekers van een kop koffie, thee of frisdrank voorziet. U kunt uiteraard zelf aangeven hoe vaak u in de maand wilt worden ingeroosterd. Wilt u ons enthousiaste team van vrijwillig(st)ers komen versterken, dan kunt u voor meer informatie of aanmelding bellen met de SWOP, P.S. Gerbrandystraat 31, telefoon 615 47 41 (tijdens kantooruren). Meer informatie kunt u vinden op www.bezichtig.nu/swop

Deel dit bericht met je vrienden!