zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Aanrijding met letsel door negeren voorrangssituatie

21 april 2005

PAPENDRECHT - Op donderdagmorgen 21 april 2005 omstreeks 7.45 uur, vond op de rotonde Burgemeester Keijzerweg/ Veerweg een aanrijding plaats tussen een bedrijfsauto en een fietser. De fietser, een 14-jarig meisje uit Papendrecht reed samen met een 15-jarig meisje uit Papendrecht op de rotonde. Over de Burgemeester Keijzerweg kwam vanuit de richting van de Edisonweg een bedrijfsauto, bestuurd door een 32-jarige man uit Papendrecht, de rotonde op rijden.

Hij verleende daarbij de fietser geen voorrang, waarna een aanrijding volgde. Het 14-jarige meisje is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, zij bleek een gebroken enkel te hebben. De 32-jarige automobilist raakte gewond aan zijn linkerknie. Het 15-jarige meisje raakte niet bij de aanrijding betrokken en kwam met de schrik vrij. De fiets raakte licht beschadigd.

Deel dit bericht met je vrienden!