Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden voor het bezit van een luchtdrukpistool

26 april 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft dinsdagavond 26 april een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van overtreding van de wet Wapens en Munitie. De politie kreeg de melding dat er vanuit een bus aan de Slobbengorsweg met een luchtdrukpistool zou zijn geschoten. Ter plaatse overhandigde de man het pistool en een doosje met kogeltjes aan de politie. Hij werd meegenomen naar het bureau voor verhoor. De man verklaarde het geweer te hebben gekregen en aan de Slobbengorsweg te hebben geschoten op een schietschijf in het zand. De man werd in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Het geweer en de kogeltjes zijn in beslag genomen.

Deel dit bericht met je vrienden!