zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Veel geslaagden voor schaakexamen

2 mei 2005

PAPENDRECHT - Op vrijdag 22 april 2005 zijn er bij de Schaakvereniging Papendrecht / Alblasserdam examens afgenomen bij de jeugd.
Op dinsdag 26 april 2005 zijn de uitslagen bekend gemaakt.

Voor Stap 1 zijn geslaagd: Tom Cirk, Vincent de Canne, Diana Gairabekova, Casper de Gelder, Kevin de Leeuw van Weenen en Remco Schimmel.

Voor Stap 2 zijn geslaagd: Wendy Blonk, Wouter Donkersloot, Alexa van Empel, Marnix Kornet, Houke de Kwant, Sander Leenman, Alex Moerer, Pieter Modderkolk, Ferry de Jong, Mark Schop, Kimberley van Remmerden, Ferdinand de Coninck, Tom Twigt en Nikki Twigt. Het is bijzonder dat zowel Tom als Nikki geslaagd zijn met een10 !

Voor Stap 3 is geslaagd Martin de Witte.

Op dinsdag 26 april 2005 hebben Sebastiaan van de Graaf en Floor Prins ook het examen van Stap 2 gemaakt en zijn daarvoor geslaagd

Een groot deel van de trotse geslaagden met hun certificaat.

De Schaakvereniging Papendrecht / Alblasserdam heeft een actieve jeugdgroep. Iedere dinsdagavond (behalve in de vakantie) is er van 18:45 - 19:45 schaken voor de jeugd. De avond bestaat uit en lesdeel en een competitiedeel. Schaken is beslist niet saai, kom eens een keertje kijken in het Denksportcentrum aan het Van der Palmpad in Papendrecht.

U kunt op de website www.bezichtig.nu/schaakclub/ meer informatie lezen.

Deel dit bericht met je vrienden!