zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

'Papendrecht 900'-lied op cd verkrijgbaar

2 mei 2005

PAPENDRECHT - De muziek van het lied “Papendrecht 900”, dat werd geschreven voor het 900-jarig bestaan van Papendrecht, is vanaf 1 mei verkrijgbaar aan de balie van de Ticketshop van Theater De Willem. De CD bevat een versie mét vocalen en een instrumentale versie waarop meegezongen kan worden. De CD kost € 3,00.

De viering van het 900-jarig bestaan van Papendrecht heeft zijn eigen soundtrack, het toepasselijke lied “Papendrecht 900”. Componist Peter Kleine Schaar schreef het stuk en dirigent Simon van Dalen schreef de tekst. Het werd voor het eerst opgevoerd tijdens het Nieuwjaarsconcert van Excelsior in Theater De Willem in januari. Toen werd het gezongen door Robert Long.

Excelsior heeft professionele opnamen van het stuk gemaakt met én zonder zang. Daardoor kan de muziek ook dienst doen als “orkestband” bij optredens waarbij geen muzikale ondersteuning voor handen is.

Het stuk kan gedownload worden van de website www.papendrecht900.nl, maar vanaf 1 mei is de CD dus ook te koop bij de Ticketshop van Theater De Willem aan de Markt in Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!