woensdag 5 mei 2021

Alles over Papendrecht

Extra aandacht voor parkeerovertredingen

11 mei 2005

PAPENDRECHT - De politie treedt de komende maanden in Papendrecht intensief op tegen parkeerovertredingen. Het aantal klachten over fout parkeren rond vooral de winkelcentra en op woonerven neemt toe. Ook signalen die de verschillende wijkplatforms ontvangen zijn voor de politie extra aanleiding geweest om de aanpak van parkeerovertredingen te intensiveren.

De aanpak past in het project 'Wijk van de maand’, waarin de politie elke maand een wijk extra aandacht geeft. Het project 'Wijk van de maand' betekent vanzelfsprekend niet dat problemen in andere delen van Papendrecht niet bij de politie gemeld kunnen worden.

Lees meer over:

politie parkeerovertredingen
Deel dit bericht met je vrienden!