Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Verschillende aanhoudingen wegens bedreiging

28 mei 2005

PAPENDRECHT - Een 34-jarige man uit Papendrecht is op 28 mei in de Jozef Israelsstraat aangehouden. Eerder die dag had hij twee 35-jarige plaatsgenoten woordelijk met de dood bedreigd. Ook had hij een mes laten zien. De verdachte en een van de 35-jarigen hadden al langer ruzie. De 34-jarige is in verzekering gesteld.

ALBLASSERDAM - Een 38-jarige man uit Alblasserdam is op 28 mei in de Zeilmakersstraat aangehouden. Hij had zijn vrouw die dag met de dood bedreigd en haar keel dichtgeknepen. Agenten gingen direct op zoek naar de man, maar troffen hem niet aan. Later op de avond bevond de man zich opnieuw in de Zeilmakersstraat, waar hij zijn vrouw opnieuw bedreigde. Nu werd de man wel aangetroffen en aangehouden. Hij werd voor de nacht ingesloten en is in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!