Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Traditionele haringparty van VV Papendrecht

2 juni 2005

PAPENDRECHT - Op woensdag 1 juni 2005 was de traditionale haringparty van de Businessclub van de VV Papendrecht als afsluiting van het seizoen. Aangezien het eerste elftal van de club een paar weken geleden kampioen was geworden, werd er ook meteen een kampioensfeest gehouden. Naast vele leden van de businessculb waren er ook de spelers van het kampioenselftal, vertegenwoordigers van andere voetbalclubs en het college van B&W aanwezig. De spelers, begeleiders en het bestuur kregen als kado van de Businessclub een pak met het logo van de club voor het komende seizoen. Verder kreeg de technisch coördinator Mark Kalishoek (zie links op foto) tot z'n grote verrassing het erelidmaatschap van de vereniging als blijk van waardering voor zijn werkzaamheden de afgelopen jaren.

Deel dit bericht met je vrienden!