zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

PKC blijft nederlands kampioen veldkorfbal

6 juni 2005

PAPENDRECHT - De finale van het veldkampioenschap tussen PKC/Café Bar en Dalto/Human Network in Eindhoven eindigde in een 20 - 19 overwinning voor PKC. In de eerste helft namen Dalto en PKC wisselend een voorsprong tot de stand 7 - 7. Hierna bleef PKC op voorsprong staan en ging PKC rusten met een 11 - 8 voorsprong. Ook in de 2e helft bleef PKC steeds een kleine voorsprong behouden en vlak voor tijd stond het 20 -17 voor PKC. Dalto kon nog terugkomen tot 20 - 19, maar had geen voldoende tijd meer om de gelijkmaker te maken en dus was PKC wederom kampioen! De topscorer was Leon Simons met 7 doelpunten.

Scores:
Sandra vd Herik 1, Leon Simons 7, Djin Schot 2, Steven de Graaf 1, Bart de Wit 5, Djin Schot 1, Mady Tims 2 en Suzanne Struik 1.

Lees meer over:

kampioen korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!