Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Serviceclub Tafelronde organiseert Rabobank tandemfietstocht

6 juni 2005

PAPENDRECHT - Serviceclub Tafelronde 140/ Papendrecht organiseert een Rabobank tandemfietstocht met blinden en slechtzienden. Zoals ieder jaar staat de eerste zaterdag van Juni bij de Tafelronde in het teken van de ‘Rabobank fietstocht” De tafelronde die reeds in het najaar een blinde geleide hond schonk aan het KNGF heeft vandaag een fietstocht door de Alblasserwaard gehouden op tandems met 25 blinden en slechtzienden.

De tafelronde organiseert de tocht in samenwerking met de “ENVIT= Eerste Nederlandse Visueel-gehandicapten Tandemclub”. Door toedoen van vele vrijwilligers en voorrijders en dankzij hoofdsponsor “Rabobank” is de tocht dit jaar weer een succes geworden. Het weer zat niet mee, maar dankzij een fantastische lunch bij restaurant “De Limonadefabriek” in Streefkerk heeft iedereen de 55 Kilometer met goed gevolg afgelegd. De Tafelronde bedankt alle vrijwilligers en voorrijders voor hun inzet.

Lees meer over:

rabobank tafelronde 140
Deel dit bericht met je vrienden!