zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Autodief alsnog gesnapt

7 juni 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft in de vroege morgen van dinsdag 7 juni een 37-jarige man uit Rotterdam aangehouden die in een gestolen auto reed. Surveillerende agenten zagen de gestolen auto met hoge snelheid in de wijk Craijensteijn in Sliedrecht rijden. Na een tijdje gepost te hebben, kreeg de politie een telefoontje van de beveiliging op bedrijventerrein Nijverwaard dat de auto daar was gesignaleerd. De bestuurder was volgens de beveiliger de A15 opgereden richting Rotterdam. De politie ging er achter aan en wist de auto klem te rijden op de N3. De brug stond namelijk open. In de auto van de man trof de politie twee gestolen autoradio's aan. Ook werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De man werd ingesloten.

Lees meer over:

craijensteijn A15 n3 Nijverwaard
Deel dit bericht met je vrienden!