zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Dieven breken brievenbussen open en legen die

29 juni 2005

PAPENDRECHT – Circa 25 tot 30 brievenbussen van TPG Post zijn de afgelopen week opengebroken in Papendrecht. Uit de brievenbussen is post gestolen. Mogelijk zijn er verkeerde dingen met die post gebeurd. De politie adviseert mensen bankafschriften en andere waardevolle papieren goed in de gaten te houden. Mensen die de afgelopen week iets verdachts hebben gezien in de nabijheid van een brievenbus of meer weten, worden verzocht te bellen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief). Mensen die meer over hun post willen weten, kunnen bellen met de klantenservice van TPG Post; 058-2333333. De surveillancedienst in Papendrecht surveilleert extra door de wijken om de brievenbussen in de gaten te houden.

Lees meer over:

diefstal politie brievenbussen
Deel dit bericht met je vrienden!