zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Streekcentrum Alblasserwaard ook 's avonds open

11 juli 2005

PAPENDRECHT - Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) is in juli en augustus geopend tot 22.00 uur ’s-avonds. Tot en met eind augustus zijn bezoekers van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.

De NVWA heeft ervaren dat tijdens de zomermaanden bezoekers aan het einde van de middag langskomen of na het avondeten een rondje fietsen door de Alblasserwaard. De wandelaars of fietsers stonden dan voor een dichte deur, terwijl er behoefte was het Streeknatuurcentrum te bezoeken. De NVWA heeft daarom besloten de deuren van het Streekcentrum te openen en de bezoekers te kunnen laten genieten van de educatieve heemtuin en het Alblasserbos. Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard bevindt zich aan de Matenaweg 1 te Papendrecht aan de rand van het Alblasserbos nabij Wijngaarden. Zie voor de exacte locatie ook www.nvwa.nl

Deel dit bericht met je vrienden!