zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Jongens aangesproken op springgedrag

11 juli 2005

PAPENDRECHT – Vier jongens (17, 13 en twee van 12 jaar) uit Papendrecht zijn maandagmiddag 11 juli door de politie gewaarschuwd niet meer van de Papendrechtse brug (over de N3) te springen. Dit is levensgevaarlijk. De politie kreeg de melding van een passant die zag hoe de jongens via een wenteltrap – bereikbaar via de Visschersbuurt - omhoog klommen en vervolgens van een soort plateau de rivier in doken. De politie sprak de jongens aan en noteerde hun namen. De jongens kregen een duidelijke waarschuwing. Een volgende keer krijgen zij een bekeuring.

De politie waarschuwt zwemmende mensen bij bruggen en sluizen en/of mensen die van bruggen en sluizen het water inspringen. Dit is niet toegestaan in verband met de veiligheid van hénzelf en die van anderen. Mensen die worden betrapt, krijgen een bekeuring van 45 euro. Dit geldt voor alle gemeenten in het district Alblasserwaard/Vijfheerenlanden.

Deel dit bericht met je vrienden!