zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Korteland Fietsplus geopend in groter pand

21 juli 2005

PAPENDRECHT - In het winkelcentrum Westpolder zijn de afgelopen paar weken een aantal winkels verhuisd en uitgebreid. Op donderdag 21 juli is Korteland Fietsplus verhuisd naar een grotere locatie, namelijk tegenover de Marskramer. Net zoals tot een aantal jaren geleden is hier nu een fietsenspeciaalzaak gevestigd.

De oppervlakte van Korteland is toegenomen van 140m³ tot maar liefst 232m³. Vooral de ruimte voor mountainbikes en de werkplaats is flink uitgebreid. Ook is er een extra personeelslid bijgekomen om de verwachte extra drukte te kunnen opvangen.

De heropening werd gevierd met allerlei speciale aanbiedingen, zoals een exclusieve fiets van Batavus die alleen bij Fietsplus verkrijgbaar is.

Deel dit bericht met je vrienden!