Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Verschillende straten afgesloten voor activiteiten

8 augustus 2005

PAPENDRECHT - Van maandag 15 augustus tot en met december 2006 worden vier parkeerplaatsen aan de Groen van Prinstererstraat bezet door een bouwkeet (i.v.m. de werkzaamheden aan het nieuwe centrum ter plaatse).

Vrijdag 19 augustus zijn de Weteringsingel, Brederodelaan, Oude Veer, Veerweg en Markt gedeeltelijk afgesloten i.v.m. de Oranjemarkt en de Midzomermarkt.

Vanwege straatfeesten zijn zaterdag 20 augustus afgesloten voor verkeer een deel van de Margriethof (tussen 14.00 en 1.00 uur), een deel van het Gangboord (tussen 8.00 en 1.00 uur) en een deel van de Abelenhof. Zaterdag 27 augustus is – eveneens i.v.m. een straatfeest – de Vlethaak afgesloten.

De Schoolstraat wordt ter hoogte van de bibliotheek zaterdag 10 september afgesloten voor verkeer vanwege een braderie.

Deel dit bericht met je vrienden!