Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Drie mannen met drugs aangehouden

16 augustus 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van dinsdag 16 augustus twee 19-jarige mannen en een 20-jarige man, allen uit Dordrecht aangehouden op de Markt in Papendrecht. Gezien het tijdstip midden in de nacht, werd de drie naar hun legitimatie gevraagd, twee van de drie had geen legitimatie bij zich, een van de 19-jarigen en de 20-jarige. De twee werden meegenomen naar het bureau.

De auto werd ook doorzocht. Onder de mat van de bijrijderstoel werden 11 bolletjes - vermoedelijk harddrugs - aangetroffen. Daarop werden alledrie de mannen aangehouden inzake de Opiumwet. De bolletjes zijn in beslag genomen en zullen worden onderzocht door de technische recherche. De verdachten zijn ingesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!