woensdag 28 juli 2021

Alles over Papendrecht

Twee mannen aangehouden voor 'Schennis der eerbaarheid'

17 augustus 2005

PAPENDRECHT - Woensdagmiddag 17 augustus 2005 zijn twee mannen aangehouden nadat zij op de Peilkade, in het Alblasserbos op heterdaad betrapt werden op het plegen van onzedelijke handelingen. De twee, een 57-jarige man uit Alblasserdam en een 55-jarige man uit Papendrecht werden opgemerkt door surveillerende agenten en aangehouden op verdenking van 'schennis der eerbaarheid'.

Er wordt proces-verbaal opgemaakt. De gebiedsagenten in de gemeenten Papendrecht en Graafstroom zijn bezig de overlast van recreërende mannen in te dammen. Er komen de laatste maanden zowel bij politie als gemeente veel klachten binnen van mensen die zich storen aan het onzedelijk gedrag van sommigen, vooral mannen. Daarom wordt er extra gecontroleerd in het Alblasserbos en Kippenbos.

Deel dit bericht met je vrienden!