maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden voor mishandeling en stalking van zijn vriendin

30 augustus 2005

PAPENDRECHT - Dinsdag 30 augustus is een 40-jarige man uit Papendrecht aangehouden voor mishandeling, bedreiging en stalking van zijn 29-jarige vriendin. De vrouw was al diverse malen mishandeld in hun gezamenlijke woning en was daarom bij een vriendin gaan wonen. Op 19 augustus jl. mishandelde de 40-jarige het slachtoffer dermate dat de ambulance er aan te pas moest komen. Daarna bleef de man zijn slachtoffer lastig vallen en bedreigen. Zij deed aangifte op 30 augustus. De officier van justitie gaf toestemming om de man buiten heterdaad aan te houden. Hij werd in een woning aan de Spinbolmolen aangehouden en is inmiddels in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!