Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Bushokje en telefooncel vernielt

4 september 2005

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT- De politie is op zoek naar getuigen van vernieling van drie bushokjes en een telefooncel op de Burgemeester Keijzerweg. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september 2005. Van de bushokjes werden diverse ruiten met stukken trottoirtegel ingegooid. Van de telefooncel werd de klapdeur eveneens met een stuk trottoirtegel vernield. Politieagenten hielden een buurtonderzoek maar dat leverde geen daders op.

Wel hadden mensen een viertal jongens gezien waarvan er drie op de fiets en één op een scooter wegreden. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar de daders van de vernielingen. Getuigen of mensen die iets weten worden verzocht te bellen met de politie Papendrecht op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!