dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

De Wieken opent nieuwe binnentuin en expositie

5 september 2005

PAPENDRECHT - Op zaterdag 3 september heeft verpleeghuis De Wieken aan de Noordhoek de nieuwe binnentuin feestelijk geopend. Een aantal bewoners en vrijwilligers waren maandenlang druk bezig om de tuin flink aan te pakken en het resultaat mocht er wezen. Er waren gelukkig ook enkele sponsors die de tuin hadden voorzien van bankjes en poortjes. Burgemeester De Bruin had namens stichting Papendrecht900 een fraaie plantaan geschonken, die hij samen met een vrijwilliger mocht gaan poten als officiële opening van de binnentuin. De bewoners waren erg enthousiast en mochten een ballon loslaten op dit feestelijke moment. Hierna werden nog enkele liederen gezongen.

De rest van de middag konden bewoners en gasten allerlei oudhollandse spelletjes doen, een film kijken of de uitgebreide expositie over oud-Papendrecht bekijken. In het kader van Papendrecht900 was er een uitgebreide expositie opgezet met foto's en ander materiaal uit vroegere jaren, wat bij de bewoners uiteraard veel herkenning opleverde. Voor meer informatie over De Wieken, zie ook www.stolpehove.nl

Deel dit bericht met je vrienden!