Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Oktoberfeest in winkelcentrum Westpolder

12 september 2005

PAPENDRECHT – Omdat de Duitsers in oktober te druk zijn met feestvieren (München) heeft de organisatie van Papendrecht 900, samen met winkeliersvereniging Westpolder, voor zaterdag 10 september gekozen om een oktoberfest te organiseren. Naast het jubileumjaar van Papendrecht wordt dit jaar ook het 30-jarig partnerschap gevierd met de Duitse gemeente Blomberg.

Vrijdag was het concert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in de Donck en zaterdag was 's middags en 's avonds een drukte van jewelste in het hart van het winkelcentrum Westpolder. Vele orkesten gaven acte de presence. Daar onder: de Papendorfer Musikanten, de Cappler Lockvogel, de Slobbers, het koor de Smarties en Arie Duyvis in het middagprogramma. Het avondprogramma werd verzorgd door de Papendorfer Musikanten en het Papendrechts mannenkoor, de Kastelruther Spatzen, de Slobbers, weer een optreden van de Papendorfer Musikanten, de Cappler Lockvogel en het Pontenierskoor. De sfeer was uitstekend wat velen er toe bracht enthousiast mee te doen.

Deel dit bericht met je vrienden!