Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Passaat atleten naar NK meerkamp

19 september 2005

PAPENDRECHT - Het aanstaande weekend zullen vier juniorenleden van AV Passaat actief zijn tijdens de Nederlandse Kampioenschappen meerkamp. De drie B-junioren en een C-juniore hebben hiertoe een uitnodiging van de KNAU gekregen.

Grootste kanshebber van dit viertal zal de inmiddels bekende Papendrechter Patrick Cronie zijn. Hij staat bij insiders te boek als een van de favorieten op de titel. Sanne Korteland heeft zich geplaatst door haar fraaie prestatie in Assen deze zomer. Zij zal gaan voor een top zes positie. Roy Hoornweg’s uitnodiging kwam eigenlijk een beetje als verrassing. Hij stond op de jaarranglijst niet bij de eerste 16, maar door blessures van andere atleten kan Roy zich alsnog meten met ’s land beste meerkampers.

De enige C-juniore, Rachel van Harlingen, behoort in haar jaargang al jaren tot de top. Recente verbeteringen van haar persoonlijke records op verspringen en kogelstoten beloven veel goeds voor dit kampioenschap. De titelstrijd zal worden gehouden in Apeldoorn.

Lees meer over:

atletiek av passaat
Deel dit bericht met je vrienden!