donderdag 6 mei 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden voor lastigvallen jong meisje

21 september 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagmiddag 21 september een 38-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van het lastigvallen van een 11-jarig meisje uit Papendrecht. Het meisje was op woensdag 14 september j.l. bezig met het bezorgen van kranten in de P.J. Oudstraat toen zij werd aangesproken en lastig gevallen door een onbekende man. Hij betaste haar onzedelijk.

Het meisje deed aangifte op woensdag 21 september j.l. De politie stelde direct een onderzoek in en wist op basis van een goed signalement de verdachte diezelfde middag (21 september) nog aan te houden. De verdachte is ingesloten. De politie onderzoekt of de man mogelijk bij andere zaken is betrokken.

Deel dit bericht met je vrienden!