Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden Oostpolder en Aviolandapad

30 september 2005

PAPENDRECHT – Deze week zijn in de Oostpolder de wegen in Noord-, Oost- en Zuidkil geasfalteerd, en wel van school ’t Kofschip tot de inrit van het tijdelijke MCD-winkelcentrum aan de Oostkil. Naar de winkel is een tijdelijke inrit aangelegd, waardoor de toegang nu niet via de Noordkil maar via de Zuidkil verloopt. Ter plaatse wordt e.e.a. ook op borden aangegeven.

Volgens planning wordt in de week van maandag 17 oktober de Oostkil, tussen het tijdelijk winkelcentrum MCD en de rotonde Oostkil/Noordkil geasfalteerd. Ook wordt dan het deel voor de school dan voorzien van de zogenaamde ‘toplaag’.

Deze week is verder gestart met het aanbrengen van een damwand op het Aviolandapad ter hoogte van het Merwehoofd. Deze damwand is noodzakelijk om later ‘boombakken’ - en vervolgens natuurlijk de bijbehorende bomen - te kunnen plaatsen.

Deel dit bericht met je vrienden!