Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuw VVD-raadslid Korteland geïnstalleerd

10 oktober 2005

PAPENDRECHT – Richard Korteland is maandagavond 10 oktober geïnstalleerd als nieuw Papendrechts raadslid voor de VVD. Hij is de opvolger van Victor Onvlee. Korteland is geboren op 21 mei 1979 in Dordrecht, maar woont al zijn hele leven in Papendrecht. Hij volgde de middelbare school op De Lage Waard in Papendrecht en studeerde accountancy in Rotterdam. Thans werkt hij bij een accountantskantoor. Richard is sinds 1998 actief lid van de VVD en bekleedt sinds 2001 diverse (bestuurlijke) functies voor de VVD afdeling Papendrecht. Verder is hij sinds 2004 lid van het dagelijks bestuur van de VVD Kamercentrale Dordrecht en als zodanig houdt hij zich bezig met doelgroepenbeleid.

Deel dit bericht met je vrienden!