zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester bezoekt kinderdisco

12 oktober 2005

PAPENDRECHT – Ruim 150 kinderen bezochten afgelopen vrijdag ( 7 oktober ) de speciale ‘blacklight-party-kinderdisco’ in jeugdcentrum Interval. Veelal gekleed in witte kleding (dit verhoogt het black-light-effect ) dansten zij het weekend ‘in’. Deze kinderdisco had nog iets extra’s ; Burgemeester de Bruin bracht, in het kader van Papendrecht 900, een bezoek aan de disco. En dat werd gewaardeerd ! Verschillende kinderen kwamen informeren of hij echt de burgemeester was…..Verder moest de burgemeester vele handen schudden en danste hij zelfs even mee met de kids ! De kinderdisco vindt dit jaar nog plaats op 4 november ( Haloween-party ) en 2 december ( Sinterklaasfeest ).

De disco begint om 19.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen. De entree is dit jaar gratis ( dit in het kader van Papendrecht 900 ). Kaarten kunnen alleen opgehaald worden op de woensdag- en donderdagmiddagen voor de disco tussen 14.00 en 17.00 uur. Jeugdcentrum Interval is gevestigd aan de Lange Tiendweg 8a in Papendrecht (telefoon: 078-6150993). Foto: Rien van Dalen

Deel dit bericht met je vrienden!