Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Scooterrijder maakt flinke smak - politie op zoek naar getuigen

14 oktober 2005

PAPENDRECHT – Op het fietspad langs de A15 ter hoogte van Papendrecht is op vrijdag 14 oktober omstreeks 17.40 uur een 24-jarige knul uit Sliedrecht met zijn scooter onderuit gegaan. De jongeman reed in de richting van Sliedrecht en maakte door nog onbekende oorzaak een smak. Hij weet zich niets meer van het ongeval te herinneren. De 24-jarige werd door passanten op het fietspad gevonden. Aan de sporen te zien, had hij een behoorlijke klapper gemaakt.

In het ziekenhuis bleek het slachtoffer een zware hersenschudding en diverse kneuzingen te hebben.
De politie is op zoek naar getuigen van dit eenzijdige ongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!