maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Man raakt gewond aan vinger door bedrijfsongeval

17 oktober 2005

PAPENDRECHT- Een 50 jarige man uit Bleiswijk is gewond geraakt aan zijn vinger toen hij klem kwam te zitten in een hydraulisch schroefapparaat. Dit gebeurde op maandagmorgen 17 oktober 2005 omstreeks 10.45 uur bij een bedrijf aan de Ketelweg. Omdat de melding was dat de man nog klem zat werd de traumahelikopter ingeschakeld. Toen ambulance personeel en politie ter plaatse kwamen bleek dat de man reeds bevrijd was en dat hij goed aanspreekbaar was. De traumahelikopter werd daarop geannuleerd. De man is met een geplet vingertopje per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

Deel dit bericht met je vrienden!