zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Belgische man aangehouden voor vandalisme en mishandeling

22 oktober 2005

PAPENDRECHT – Zaterdagmiddag 22 oktober is een 41-jarige man uit Brugge (België) aangehouden nadat hij deuken in het voertuig van een 64-jarige man uit Spijkenisse had getrapt. Bovendien had hij de 64-jarige meermaals op de grond gegooid. De twee kregen het met elkaar aan de stok nadat de 41-jarige wilde invoegen op de A15. Omdat hij vóór de 64-jarige wilde invoegen, raakte hij de spiegel van diens auto.

Toen de 64-jarige op een later moment zijn auto aan de kant zette om de zaak af te handelen, werd hij direct agressief benaderd door de verdachte. Gealarmeerde agenten hielden de man op de Grote Beer in Alblasserdam aan. Ook hierbij stelde de man zich erg agressief op. Om de man in bedwang te houden, moest pepperspray gebruikt worden. De verdachte verklaarde tijdens het verhoor dat hij de schade niet wilde vergoeden. Hij is heengezonden met een dagvaarding.

Deel dit bericht met je vrienden!