donderdag 17 juni 2021

Alles over Papendrecht

Bijzondere ontmoeting in Turkije

29 oktober 2005

PAPENDRECHT/KEMER – Van 14 tot en met 28 oktober was de redacteur van Papendrecht.net, Hans Huisman, op vakantie in Kemer in Turkije. Toen hij daar rondliep in een t-shirt van Papendrecht900 was er een vakantieganger die dat verrast opmerkte en aangaf dat hij toevallig ook uit Papendrecht kwam.

De verrassing werd echter nog groter toen bleek dat hij ook een bekende Papendrechter is, namelijk de semi-prof wielrenner Gideon de Jong. En zelf kende hij uiteraard ook Papendrecht.net goed. Het was deze vakantie dat ze elkaar voor het eerst zagen en kennismaakten. De rest van de vakantie hebben de twee uiteraard nog regelmatig met elkaar opgetrokken.

Gideon heeft een lang wielerseizoen achter de rug en had nu dus tijd voor vakantie. In december gaat hij op trainingskamp, terwijl het echte seizoen weer in februari gaat beginnen. Hij heeft zichzelf 2 jaar tijd gegeven om echt door te breken en dan wielerprof te worden. Uiteraard houden we zijn prestaties de komende tijd op Papendrecht.net goed in de gaten!

Deel dit bericht met je vrienden!